Jízda

Jízda

Anotace: Jízda vášnivé dámy a muže, který se necítí nejlépe

Jela jedna paní v krásném kočáru,
vedle ní chlapík, zničený, nejspíš po flámu.
Slečna se usmála, přitulila se k němu blíž,
v tu ránu si chlapík řekl, že je s ním kříž.

Políbila ho na tvář v sexuálním domnění,
ale muži bylo spíš na omdlení.
Začala si zvedat šaty a odhalovat prdelku,
ale chlapík by raději čučel s pivkem v ruce na telku.

Žena si jeho nechuti po chvilce všimla a ráda nebyla,
nejraději by toho asexuála sexem zabila.
Co však má chlap dělati, když nechce stát,
ještě, že se ta nymfa nezačala hlasitě smát.
Autor Olin, 26.06.2012
Přečteno 331x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí