VOSÍ

VOSÍ

Anotace: Odpověď?.. Možná

PROČ BODNUTÍ VOSÍ

nechme žít včely
krásou prosí
pro trochu jedu do žil
stačí vosy

ty splní .. přežiji
dál si letí
snad v touze vnitřní
po oběti

ty městské
zvláštní chutě mají
snad že dávky jedu pojídají
a když už bodnou
objem dají

ty z krajů lesů polí sadů
tak jemné ve svém poslání těm ruku svěřím
krk či bradu
té dávce vniknout
nebráním

a ruka pálí jizva malá
k pochopení žádná z cest
snad pro ten pocit
že jsem živý
bolest snést

snad jen ten lov
ta aplikace
rychle jí omámit
snadná práce
pak za křídlo
přilne k ruce

VPICH
Autor zamotán v nedospělosti, 07.08.2012
Přečteno 376x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí