O mamince a miminku

O mamince a miminku

Anotace: Co se rojí v hlavě mojí, když mi dítko lože hnojí.

Jednou takhle maminka rozkošného miminka
zastlala si zrána lůžko, urovnala peřinku.
Po celý den k spánku není pro maminku chvilinka,
pere, žehlí, peče, vaří tomu svému miminku.

Když pak usne miminko, ještě pokliď, maminko.
Na lůžko pak padni tiše, unavená malinko,
hlavně světlo nerozsvěcej, ať nevzbudíš miminko!
Do čeho sis právě lehla? Cítíš? Je to hovínko.

Po chemickém vyčištění kůže, šatstva, povlečení,
ulehni už, božínku, pod tu svoji peřinku!
Vždyť hodiny odbíjejí první ranní hodinku.
Sladce dřímá, tep jí klesá...
... když se ozve miminko: Jdeme papat, maminko!
Autor Eva Žišková, 26.08.2012
Přečteno 819x
Tipy 1
Poslední tipující: srozumeni
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

rodičovské radosti:)

26.08.2012 16:00:18 | kočkopes

Je to tak,asi to zname temer vsechny. Hezky zversovane...***

26.08.2012 08:25:02 | srozumeni

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí