Mák

Mák

Anotace: hm

Technologie nejsou nanic
umí jen to co umí
schází se šrot u popelnic
tomuhle kdo nerozumí

ať sáhne do nekonečna
nad hlavou - do bezedna
nejbližší dráha Mléčná
poslouží jak rozhledna

umíněné lidské snaze
řev motorů prosazovat
v rallye na Mléčné dráze
na stupních zapózovat

prvních tří vítězných a pak
expandovat o dům dál
roztrousit se jako mák
být semlet.. abych se bál?!
Autor Petbab, 14.09.2012
Přečteno 455x
Tipy 4
Poslední tipující: Kirsten
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Naladila hezky;)

14.09.2012 12:28:29 | Lilien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí