sváteční oběd

sváteční oběd

Anotace: Věno-váno Eleonoře Š.

z túry pěší
v návratu
hlad jen čiší
buďme tiší
voda kolotá
v polévce plavou
navzdory příručkám
babiččiným radám
do mdlob padám
to se mi snad jenom sen
štípni mě
ať vím
že je bílý den

tak my se těšíme
k polévce spěcháme
k talířům z procházky
a tobě v ní plavou

HADÍ OCÁSKY

okolo stolu všichni sedí
a do terárka smutně
bylo to nutné ??
a i ten salát pro agamu
vždycky ho měla plnou tlamu
osychá
bojím se lžící
projít po dně
trochu skromně
po hladině
a tak jen čekám
na hysterky
co první dloubnou
nečekaně
do ještěrky

no teto..
co se dělo
že nám tu servíruješ
z plaza tělo ..?
Autor poeta, 06.10.2012
Přečteno 397x
Tipy 7
Poslední tipující: Aťan, Lenka Krásnodvorská, Květka Š.
ikonkaKomentáře (23)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí