Bludný Holanďan

Bludný Holanďan

Anotace: chromozom Y..

Mělo tvar ´Y´ a provázela jej
světélka bílá
viditelnost v snech poněkud zlá je
mlhovin síla

rájem je přízraků podivných uf
Holanďan bludný
přisnil-li se taky Tobě, tak mluv
ufon ten svůdný

jenž bloudí s úsměvem namrzlým dál
protějšek tuší
snad najde co hledá, aby roztál
se svou Venuší

aniž by se nadál, usadil se
na Zemi třeba
ukončil sen - cíl vesmírné mise
v spánku tvor z žebra
Autor Petbab, 14.10.2012
Přečteno 486x
Tipy 2
Poslední tipující: Kirsten, Psavec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí