7.B

7.B

Anotace: O naší bývalé třídě..

Naše třída 7.B,
uličkou si štráduje.
Do lavic usedáme,
pondělí až pátek,
už aby byl svátek.

Učitelky zlobíme,
mají nám to za zlé,
když pozdě chodíme,
žákovskou jim hodíme,
tím to doma praskne.

Že 7.b jsou chudáci,
nechápou nás učitelé,
že jsme velcí pubert´áci,
a tím to taky hasne!

Ještě 2 roky ot vydržte,
my se budem snažit,
nikomu nenadržte,
jinak se budete v pekle smažit!!!

Ale přesto všecno,
kryly sme si záda,
to byla třída 7.B,
měla jsem vás moc ráda ♥♥♥♥
Autor Vanny, 28.10.2012
Přečteno 463x
Tipy 1
Poslední tipující: Kirsten
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí