Nadílka v kalhotách

Nadílka v kalhotách

Anotace: Strach z nadpřirozena.

Hluboká noc,
vrzání dveří
"Prosím, pomoc!"
Krev v žilách se čeří

Kroky k posteli,
podlaha skřípe
Maličké děvčátko
strachy sípe

Slzičky tečou
proudem po tváři
se minuty vlečou
času vpřed překáží

Šustění, co hned ustalo
Mise splněna
Srdce bít na moment přestalo
Odevzdána odměna

Všeho je konec,
protáčí se panty
Zazvonil zvonec
s odchodem Santy
Autor Serja, 05.11.2012
Přečteno 417x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí