Nepodařená soutěž

Nepodařená soutěž

Anotace: Mráz je potvora

Eskymáci nápad měli,
soutěž též jak jiní chtěli,
vyhlásí miss mokré tričko,
pobaví se tak maličko.

Všechny svůdné eskymačky,
málem se daly do pračky,
z iglú se vám houfně ženou,
před porotu oblečenou.

Vrstva ledu moc je tíží,
nedoběhnou bez obtíží,
mnohé vám to cestou vzdají,
prsa ke krám přimrzají.

Soutěž končí tedy smutně,
odmrazit je musí nutně,
porotce ten není líný,
hned jim maže omrzliny.
Autor Psavec, 11.11.2012
Přečteno 474x
Tipy 5
Poslední tipující: enigman, Holis, poeta
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí