Melodie líbivá.

Melodie líbivá.

Anotace: -

Písnička z vršku utíká,
Je zábleskem štěstí, radost v ní zní.

Chlapec jí slastně naslouchá,
Jiskry z očích mu sálají.

Úsměv rošťácký se na rtu objevuje,
jak ho ta melodie pohlcuje.
Autor Delven, 16.11.2012
Přečteno 555x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí