dobrák tchyně

dobrák tchyně

Anotace: pro Barunku :)







měla tchyně tůze dlouho
na zeťáčka spadeno
jen co vešel do kuchyně
probodla mu rameno (pletací jehlou)

svázala mu nohy mašlí
čtyři uzle k jistotě
též se dala do tkaniček
přilne bota ku botě

tak ty bys chtěl mojí dceru
za tmy držet za ruku
možná bys i líbat toužil
hleďme kloučka náfuku

vzala pánev obouručně
smělá v prvním podání
chlapec sražen mocnou silou
už se k zemi naklání

uvidíme jak to zvládneš
tvrdou zkoušku nachystám
začneš z kraje řepných polí
na vše budeš jen ty sám

budeš kopat rýt a hnojit
od svítání do noci
u studny pít jíst jen chleba
pro budoucí ten pocit

že snad jednou ze řetězu
odvážu tě pro ten sen
do té doby koukej k zemi
nemluv, nechtěj, neptej se

přejedu tě jestli selžeš
to na místě přísahám
varuji tě, znič mi chladič
ještě ráda zacouvám

ale když se probojuješ
těžkou zkouškou života
budu tvojí milou mamkou
co tě hýčká v dobrotách


něco

něco

slova

slova


dobře to dopadlo
veselka byla
šťastně si rodinka
pospolu žila

a co že s matinkou dále se dělo
stala se cukrářkou

prý se jí chtělo





Autor poeta, 20.11.2012
Přečteno 513x
Tipy 9
Poslední tipující: Adrilus, enigman, Květka Š., střelkyně1, Joe Vai
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

skoro jsi ho chudáka zmračil a pak ještě oženil:))

21.11.2012 16:01:26 | střelkyně1

Jak jsem to slyšel vyprávět, tak to posilam dál :))

21.11.2012 16:10:05 | poeta

už jsem začala mít chvilkové podezření,ještě žes podal vysvětlení:)))
doufám,že jsi očkovaný proti vzteklině,no není sranda taková jehlice a tchýně:-)

21.11.2012 16:15:28 | střelkyně1

Už dávno jsem jí je pilnikem zakulatil.nemají takovou pruraznou sílu :))

21.11.2012 16:16:55 | poeta

:-))

21.11.2012 16:17:58 | střelkyně1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí