zvěřiny

zvěřiny

Anotace: ..

 

ostře doleva

a potom  k lesu

srazil jsem zajíce

teď si ho nesu


doma ho naložím

do vonných koření

ač skáče překrásně

k jídlu je stvořený


zelí a špenátek

hodně loje

mám hlad tak večeřím

klidně v stoje


kůstky ty koťatům

naložím do mlíka

a zítra chystám se

že srazím pašíka


ne že by domácí růžové prasátko

ale to lesní co reje v zemi

ničí mi podhoubí

louská mi bukvice

prostě ho utahám

bo že chce se mi




Autor poeta, 20.11.2012
Přečteno 456x
Tipy 6
Poslední tipující: enigman, Květka Š., střelkyně1, Joe Vai
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nakládaný ve špenátu je prý nejlepší:-))

21.11.2012 15:57:31 | střelkyně1

Souhlas:))

21.11.2012 16:12:33 | poeta

dneska pršelo hodně ;) je tam slyšet jak tleskám??

21.11.2012 00:05:44 | Joe Vai

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí