Binární systém

Binární systém

Anotace: hmm..

Binární systém? Ne, nic pro nás
vystačíme si se Sluncem
strom poznání skácet nad propast
hledě přes prsty na ruce

na budoucnost svou do měsíce
od včerejška hluk countdownů
pro koho jako, jsem přesycen
rozevřel deštník nad vanu

s vířivkou, stihnu se vykoupat
pod jedním Sluncem dokud čas
krátí se, es-o-es vyklopat
kondenzátem par, vem je ďas

neb ukazovákem na čelo
synchronní grády v pohodě
koupele, je tělo na tělo
vidět dvojmo.. jak v hospodě
Autor Petbab, 22.11.2012
Přečteno 612x
Tipy 1
Poslední tipující: enigman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak nějak podobně...

23.11.2012 12:09:24 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí