~V~E~Š~

~V~E~Š~

Anotace: Vší silou se drží veš...

~~

~Ž~I~L~A~~J~E~D~N~A~~V~E~Š~

 

Vší silou se drží veš

co si sedla na tvou pleš,

má to jako klouzačku

nezaplatí,ni kačku.

Veš si sedla na zadeček

sjela dolů ten kopeček,

o ucho se zastavila

toho s pleší polechtala.

 

Chytit mě však nemůžeš

usmívá se mrštná veš,

drží se svou silou vší

že pozve další,přemýšlí.

Do okolí vyšle signál

její všivák hned se přihnal,

teď tancují si na pleši

a to pána netěší.

 

Do lavóru strčí hlavu

všivák říká...si zaplavu,

veš ta se však utopila

plavání se neučila.

A jaké z toho poučení?

Nevynechávej učení,

vždyť i škola plavání

ti život někdy zachrání.

 

~J~É~

~~U~Ž~~V~E~Š~~N~E~Ž~I~J~E~~

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Autor Květka Š., 26.11.2012
Přečteno 418x
Tipy 4
Poslední tipující: Linzerka, Danga, Joe Vai
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí