Vodní víla Kuňka

Vodní víla Kuňka

Anotace: Restituce lákají.

Vodní víla zkrachovalá,
lepší život by si přála,
začala hned plány spřádat,
za boháče chce se vdávat.

Vodník Čochtan od tří dubů,
dlouho v sexu sušil hubu,
tak ho pěkně rozdovádí,
Kuňka ví, jak muž se svádí.

Čochtánečku, ty můj zlatý,
nějak mě tu škrtí šaty,
hlava se mi zatočila,
jen, co jsem se přitulila.

Do postýlky potom lehli,
vodník v sexu není zběhlý,
Kuňka ovšem ví si rady,
viděla už jinčí hady.

Pomáhá mu, povzbuzuje,
prý se ráda pomiluje,
proto vlezla do rybníka,
chce mít děcko od vodníka.

V restituci rybník získal,
předtím jenom kudlu pískal,
veliké má Kuňka plány,
když je nyní zazobaný.
Autor Psavec, 20.01.2013
Přečteno 431x
Tipy 4
Poslední tipující: Jiná, Květka Š.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

u hastrmanů tam se dějí věci,taky je znám..

22.01.2013 11:35:31 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí