Uprchlá múza

Uprchlá múza

Anotace: Prý už ji nebavím.

Prchla múza od Milana,
pro něj je to velká rána,
žádost na Olymp hned píše,
vyhoví mu božská říše?

Nové múze chce se kořit,
jenom něžně prý se dvořit,
ať ho líbá každým ránem,
šťastným se pak stane pánem.

Na Olympu velká rada,
stížnosti má moc nerada,
básníků si tady váží,
uprchlici Zeus zpraží.

Héra ale múzu brání,
před nemravou ji tak chrání,
polibky ať básník cení,
harašení v službě není.

Zeus nemá rád moc řečí,
s přehledem to tedy řeší,
místo krásky je tu bába,
která také verše skládá.

Milan jenom hlavou vrtí,
sprostá slova v puse drtí,
pak si řekne uvidíme,
však si nějak poradíme.

Jak to zvládl, posoudíte,
když si k němu zaskočíte,
pokud lidi stále baví,
je to komik vskutku pravý.
Autor Psavec, 27.01.2013
Přečteno 429x
Tipy 2
Poslední tipující: Martinecka23, tooc
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí