Milan v pekle

Milan v pekle

Anotace: Co s nemravným básníkem? Jedině do pekla.

Za své hříchy byl vám básník,
peklem na čas odměněný,
Milan je však chytrý chasník,
má to dobře pojištěný.

Pro něj tohle nejsou muka,
s čerty je hned jedna ruka,
gyndu zaved bez meškání,
čerticím tak splnil přání.

Prohlíží je po pořádku,
má jich v pekle pěknou řádku,
jediné, co mu snad vadí,
že si v hrnci prsty chladí.

Jejich lůno plane vášní,
u čertic to není zvláštní,
ovšem jeho jemná ruka,
zažívá v tom žáru muka.

Rozhodne se bez meškání,
vzdát se s nimi milování,
neboť mužum statný párek,
změní se na malý škvarek.
Autor Psavec, 31.01.2013
Přečteno 518x
Tipy 7
Poslední tipující: Jiná, Martinecka23, Květka Š., Joe Vai
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je skvělé, že mě tvé rýmy vždy pobaví :o)), děkuji

01.02.2013 08:35:49 | Martinecka23

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí