Cesta z hospody

Cesta z hospody

Anotace: Důvod k alkoholu se vždy najde, zvláště když doma číhá útočná harpyje.

Opilý kočí líné má oči
Svět se s ním zběsile točí
Cestou domů z hospody
narazil ve tmě na schody,
ze kterých dolů močí

Po vypuštění oleje,
nechává za sebou koleje,
i nejlepší někdy minou,
když boty s temnotou splynou,
naštěstí na správné cestě je

Všechny cesty vedou do Říma,
tak s monoklama obříma
konečně u vchodu svého bytu
Stihl to těsně do úsvitu,
však problém obří má

Ve dveřích žena, pohled vraha
"Jdu pozdě, odpusť mi drahá"
"Mlč a zalez, děláš ostudu,
co já si vzala za pobudu?"
Načež ho domů za límec tahá

Za dveřmi mu jednu střihne,
chudák sebou na zem švihne
Není potom divu,
že je často v lihu
Hospodou se té bestii vyhne
Autor Serja, 04.02.2013
Přečteno 448x
Tipy 7
Poslední tipující: Emka, Miriska, Joe Vai, Anne Leyyd
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zábavné. :)

05.02.2013 12:56:13 | Jack Salmon

pobavilo :-D
líbí ;-)

04.02.2013 05:59:34 | Miriska

hmm..ta má teda grády páni :-D

04.02.2013 00:14:56 | xoxoxo

:D fakt dobrá, nasmála jsem se :D ST

04.02.2013 00:13:40 | Anne Leyyd

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí