Odeta

Odeta

Anotace: věnováno Petru Iljiči Čajkovskému

Kůže z růže
z růže květ
kapky deště
jak pár vět

 

a teď vážně
s kapkou vášně

 

slůně v lůně
luny svit
hoře moře
vody klid

 

no tak vážně,
vážení!

 

pyšné višně
hříšné sny
šaty molům
princezny

 

netahejte mi sem krále
nebo vám dám ihned vale!

trůní v tůni
tone tmou
ruku v ruce
s Odetou

 

Labutí jezero, to jako věru?
už prosím žádnou zpronevěru!

müsli z mysli
z duše prejt
pardon, ale z téhle básně
musím nutně...hodit šavlu!

Výborně!
 

 

 

Autor Muta cum liquida, 07.02.2013
Přečteno 414x
Tipy 2
Poslední tipující: Joe Vai, Miriska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí