Stáří

Stáří

Anotace: Takhle chci dopadnout na stará kolena.

Až mi jednou bude 90 let.
A bude se mi zdát, že na mě jde stáří.
Hned si najdu mladou a hezkou ženu jako květ
a budeme se spolu, třikrát denně pářit.

Až té ženě bude 90 let.
A já budu vypadat jen o pár let starší.
Procestuji s novým, hezkým mládím znovu celí svět.
Budem třikrát týdně souložit a dělat věci další.

Až téhle ženě bude zas 90 let
A já budu konečně už do důchodu chtít.
Na svá stará kolena pořídím si ženský set.
Pak budem ve třech do smrti spolu šťastně žít.
Autor Jack Salmon, 10.02.2013
Přečteno 634x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí