Devítihlavý nonsensus

Devítihlavý nonsensus

Anotace: dobrou chuť!

Na nebi se vznáší plují
oblaka mraky vonné pěny
A draci saně ve svých slují
vězní mučí děvy ženy 

V řece toku plyne teče
místo vody sektu víno
princ se chystá na své steče

o srdce rudé princeznino

 

Nebe sebe souká v hávy
temné hvězdné černonoci
srká cucá hořké kávy
bez cukru mléka mermomoci

 

Vzdej to, hochu, stojíš v šachu
této kruté časodoby
ale stejně jako fénix z prachu 

vzplanu zpátky do podoby

Mezi prsty teče padá
jako zrnka písku z Gobi 
význam slov tohoto stáda
které mojí báseň zdobí

Tak pardon
já už jdu... 

 

 

 


 


 

Autor Muta cum liquida, 19.02.2013
Přečteno 378x
Tipy 3
Poslední tipující: Miriska, poeta
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí