Čert Mrzout

Čert Mrzout

Anotace: Jedna čertovská básnička.

Čert Mrzout svou chybu splácí,
nemá zodpovědnou práci,
zůstala mu jen vzpomínka,
pod kotle nosí polínka.

Pro hříšníky rád by zašel,
uplatnění tak by našel,
jednou když renonc způsobil,
Lucifer se moc rozzlobil.

Donést měl hříšnou babici,
však místo ní vzal světici,
málem došlo k velké vadě,
nebeské hned psali radě.

Mrzout byl pak degradován,
mezi kotle potom schován,
roky čeká povýšení,
snad ho jednou zas ocení.
Autor Psavec, 25.02.2013
Přečteno 638x
Tipy 11
Poslední tipující: Holis, Damian, Martinecka23, střelkyně1, Luciley, Akrij8, Květka Š., Joe Vai, poeta
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

DOROTA Máchalová se obrací v kotlíku :)

25.02.2013 20:06:54 | poeta

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí