akrostich chorobný

akrostich chorobný

Anotace: ten z druhý strany taky :)

Choroba dostala mě do rohu

Ředím tu bolest horkým čajem

I když se cítím jak jehla ve stohu

Planá naděje teď ve mně zraje

Koupím si citrusy na farmářském trhu

A pak pomodlím se “ať šťávy nenutí mě k vrhu“

 

                                zas horký čaj a  spálenina jazykA

                           tak smutně  vyhlížím první jarní deN

            překvapen že obloha se směje–zadupala smoG

                             tak možná grog ať škádlí hrdlo mi

                        spálený pro rady babek kořenářek jeN

    být vyléčen, radostí trhám sněženky..ať pojde zimA

Autor zamotán v nedospělosti, 26.02.2013
Přečteno 447x
Tipy 3
Poslední tipující: Sarah, Joe Vai, Miriska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí