Pole

Pole

Anotace: shift

Albedo pólu nedostupnosti
zvyšuje pocit chladu
v němž navzdory jeho strnulosti
nacházím ker hromadu

další pól skotačí kolem, hele
- magnetický, kde se vzal?
kompasu střelka klid podezřele
ztrácí, jsem u cíle stál

chviličku, zase se uklidněna
ustálí, k jihu utek
magor pól, jak jehlu v kupce sena
mám hledat jej z pohnutek

vědeckých, nebo jen čistě lidských
potřást si ruku s ním a jít
za ním na Sibiř jak stín v komických
přískocích.. se nerozdvojit
Autor Petbab, 16.03.2013
Přečteno 491x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

už samotný začátek je krása :-)

17.03.2013 10:25:27 | xoxoxo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí