Kočka Aura

Kočka Aura

Anotace: Dneska jsem četl básničku o kočičce a tohle se z toho potom vyklubalo.

Na gauči si kočka leží,
je to její místo,
za potřebou vždy ven běží,
udržuje čisto.

Neměla vám chudák Aura,
ráno rychlé nohy,
hraje tedy si na haura,
však má na to vlohy.

Velké hovno pokoj zdobí,
Aura na něj zírá,
páníček se velmi zlobí,
záchranou je díra.

Tohle má být chytrá kočka,
slyší výtku v hlase,
smutně klopí svoje očka,
dneska byla prase.
Autor Psavec, 23.03.2013
Přečteno 573x
Tipy 3
Poslední tipující: Lioness, poeta
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná. Ale naštěstí mi moje kočičí slečna taková překvapení nedělá 8)

24.03.2013 01:50:12 | Lioness

My jí ale odpustíme
neboť krásně přede
budem rychle hledat mourka
Ten jí jistě svede

a až důkaz chlípné noci
přivede si domu
dáme mléko na dno misek
a pár myšek k tomu

23.03.2013 19:01:03 | poeta

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí