Múzo,kde jsi?

Múzo,kde jsi?

Anotace: ...

Múzo,kde jsi?
Bez legrace,
dochází mi inspirace,
dochází mi nápady,
což jsou vlastně základy
k mé poetice.

Co dodat více?

Navštiv mne a polib na čelo,
pokud však by se ti zachtělo
zůstat u mne chvilku déle,
oddal bych se tvorbě cele.

Možná požádal bych tě směle,
bys se mnou šla do postele,
rozvinouti fantazii.
Už to vidím:
Andělé na poplach bijí,
žalují na místech příslušných,
poukazujíc pohybů neslušných...

Ale,to jsou vlastně bláboly.
Samota nebolí,jen občas vadí.
K různým myšlenkám svádí...
Už teď se třesu hrůzou!

Tak,ksakru,kde jsi?
Múzo!?!
Autor Bakchus, 01.04.2013
Přečteno 447x
Tipy 11
Poslední tipující: Vycházka, drew, Robin Marnolli, Jaine, Dell Folchartová
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Super!! =)) taky by mě občas zajímalo, kde trčí =))

01.04.2013 11:04:45 | prostejina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí