Držgrešle

Držgrešle

Anotace: ....

Těžce mne získáš,
Snadno mne ztratíš !
Tak tedy ukaž
Jakej jseš chlapík…
Pochlap se , zaplať !
Tu malou rundu
Zejtra pak navečír
Zbyde jen na cmundu….
Tak pěly holky
Který mě chtěly
Peníze vzaly,
Nepekly vdolky…
Lehké to byly
Svazačky k tanci
Sebe by daly
Ke kousku žvanci…
Poenta žádná
K tomuto verší
Od těch dob držím
Portmonku s grešlí…
Autor v.hercik, 26.04.2013
Přečteno 438x
Tipy 1
Poslední tipující: Psavec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí