V krabici po vopici

V krabici po vopici

Anotace: Trochu jsem si slovíčkařil.

V krabici po vopici

 

V krabici po vopici

Hovím si jak politici

Jako předseda všech postů

Jako lupič co udělal poštu

 

Mám tu díru větrací

a bez velkých senzací

zkoumám světla sloup

po, kterým se pavouk zhoup

 

Realita je však tvrdá

A má povaha je hrdá

Velí mi zůstat v krabici

A vy všichni skeptici

Dál sepisujte petici

 

V protějším rohu

Modlím se k bohu

A naproti v koutě

Sedí opice z poutě

 

S tou opicí v krabici

Sedíme jak dva kolíci

Na letáku značky tesco

A je nám trochu teskno

 

Co se to včera večer dělo

Proč tělo narvaný jako dělo

Motá se mi palice

Za to můžeš ty!

Ty hnusná vopice.

Autor jyrkaa, 24.05.2013
Přečteno 594x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vlij do básně rytmus, aby dobře plynula...

24.05.2013 18:19:43 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí