Vtipná kaša

Vtipná kaša

Anotace: mňam,mňam...........

Daj si so mnou
kašu vtipnú
dobrá, mnohí
na nej lipnú.

Vtipná kaša
trikrát denne
dáva
vtiptamíny cenné.

Vtipná kaša
no bez tuku
ber humor,
krupičnú múku.

Vtipná kaša
nie je na hlad,
dá ti ,,iba´´
zdravý nadhľad.

Vtipnej kaše
nikdy dosti
rehocú sa
všetky kosti.

Vtipnej kaše
daj si trocha
zistíš, že svet
nie je stoka.
Autor nikuš, 20.01.2007
Přečteno 529x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná,říkánková.

20.01.2007 13:08:00 | s.e.n

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí