Narozeniny v Moulin Rouge

Narozeniny v Moulin Rouge

Anotace: Láska za peníze aneb vyvrcholení za mírný poplatek pro každého.

Vzpomínám na onu chvíli,
kdy jsme se my dva seznámili
Tvá ústa v mém klíně,
kde jazyk sebou plácal líně


Stálo mě to úspory
Povím ti, drahé máš otvory
Ústa, zadek, sousedka
Jsi vytáhlá, jak roznětka


Myslím na cestu kolem světa,
žel však cítím, že jsi jetá
Hlad si ale nevybírá,
Macocha je taky díra


Úsměv, pasta a na shledanou
Vypršel čas, city stranou
Já domů a ty zas do práce
Až moc stála mě tahle legrace


Od devíti do pěti,
saješ svoje oběti,
zatím od sedmi do tří,
ubožáci na tě šetří!
Autor Serja, 10.07.2013
Přečteno 432x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí