rozzuřená kráva

rozzuřená kráva

Anotace: i kráva může mít své dny

 

 

 

pěšinkou, která vede ve vysoké trávě
se musím vyhnout rozzuřené krávě
které sají hovada krev a klid
a ona nemůže šťastná být

já jdu kolem s tebou ruku v ruce a hledíme do oblak
a nevidíme, že se na nás žene tmavý a zlý mrak

v podobě rozzuřené krávy
která utíká z vysoké trávy

jsem z toho celý v šoku
a přidávám rychlosti ve svém kroku

a ty běžíš vedle mne tváře celé pobledlé

a voláš můj milý stůj než mi porazí ten vůl
to křičíš z velkého rozrušení
a nevidíš, že to žádný vůl není

ale kráva, která mléko má a v tuto chvíli
ho v máslo vstřebává během svým,
který se mění v klus a budí v nás obou hnus

v tom nastává procitnutí a veliké ulehčení
protože jsem zjistil, že to byl jen sen
a já ležím ve své postýlce do deky zabalen

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Autor jiří slunce, 16.07.2013
Přečteno 732x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí