Smutné pohádky

Smutné pohádky

Anotace: Nějak jsem to popletl.

Princezna na hrášku


Princezna na hrášku,
mlaská král kanibál,
pak vydal vyhlášku,
jen pro dvůr, speciál.



Hrnečku, vař


Hrnek zná jen kaši vařit,
nedokáže řízky smažit,
proto babka pryč ho dává,
na masu si pochutnává.



Plaváček


V koši leží Plaváček,
chycený byl na háček,
rybář ten ho vychoval,
princeznu si potom vzal.

Dnes by šiml zařehtal,
do ústavu chlapce dal,
není žádný hrdina,
když ho svedla šlapina.
Autor Psavec, 20.07.2013
Přečteno 1010x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí