Nezáří

Nezáří

Anotace: zářivka v nemilosti

ostrým hlasem dosti řvoucí
jako v lese prašivka
a tma tmoucí je tonoucí
v tichu zuří zářivka

sytě si září už od září
nejsem žádný najivka
jak se asi do tmy tváří
když vypne se pojistka
Autor Ctirad Justus, 26.08.2013
Přečteno 427x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí