Trocha pijácké poezie

Trocha pijácké poezie

Anotace: Menší inspirace Villonem :D

Já u pramene jsem
Však žízní hynu
Sedím tu nad pivem
A nemůžu chytit slinu

„No tak to pivo vem“
Říkám si už v splínu
S ostatníma se napijem
Teď není lepšího činu

A tak pořád cítím tu vinu

Pomalu piju lok za lokem
V ústech to mám jak hlínu
Další sklenice nosí sem
Dnes mi to nechutná, inu

Tak copak s tím provedem?
Radši si ještě přihnu
Pak otočím se za sousedem
A okamžitě zjihnu

A tak pořád cítím tu vinu

Pivo, pak džin s tonikem
Přistoupila jsem k vínu
Rum, vodka, jak chleba s rohlíkem
Fuj, z toho chlastu už kynu

Před tím, než se rozejdem
Neopomenout hlavního činu
Naposledy si přiťuknem
Potom jít hledat domovinu

A tak pořád cítím tu vinu

Jenže teď – a čert to vem
Na záchod se šinu
Sedím tu ještě nad ránem
A co mám? Kocovinu

A tak pořád cítím tu vinu
Autor Netity, 12.09.2013
Přečteno 731x
Tipy 2
Poslední tipující: RyxiraAmyGinger, Lachailla
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí