Mistr Kóma

Mistr Kóma

Anotace: Mistr Kóma

Mistr Kóma

 

Za to může on.

Za to může ona.

Oni dva dobře ví,

Proč udělal to mistr Kóma.

 

Že, tenkrát v noci .

V deliriu sednul za volant,

Že jel domů jako prase.

A vyhodil si z huby pant.

 

Teď tam sedí doma v koutě,

A krčí se jako malej kluk.

Otevřený dveře dovnitř zvou tě,

On dělá strašnej hluk.

 

Mistr Kóma všecko zná,

Mistr Kóma všecko ví,

Na zdraví chrup on si dbá,

Jídlo vůbec nesolí.

 

Proto dodnes nikdo neví,

Proč tenkrát selhal u huby pant.

Každej se tomu diví,

A na počest mu zpívá i náš band.

Autor jyrkaa, 23.09.2013
Přečteno 430x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí