OŠEMETNÁ BLAHOPŘÁNÍ

OŠEMETNÁ BLAHOPŘÁNÍ

Anotace: Přát i jen zdraví, často vhodné není

BLAHOPŘÁNÍ
Narodíš se jen jedenkrát
však ale narozeniny své
jistotně slavíš pokaždé
tedy celkem mnohokrát

A jak jdou a jdou dny
co však ti pokaždé přát
Aby tě všichni jako my
měl každý také tak rád

ÚVAHA
Být vesel a stále zdravý
přeje se vlastně napořád
Je to už takový stálý řád
Výzkum však jinak praví:

„Málokdo je prý zcela zdravý“
Přát jen: „Nezhoršující se zdraví“
Nevhodné přát zdraví chcete-li
ležícímu již na smrtelné posteli
Autor RU 82, 24.09.2013
Přečteno 447x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí