Slepica

Slepica

Anotace: Pařmen moorhuhn vzpomíná.

Letící slepice v hejně letí,
všechny jsou výškou vyjevené,
nevědí, že lovec s flintou na ně z křoví hledí.

Střelec pušku natahuje,
prsty potem nebo jídlem slepené,
svou oběť zatím pouze z dálky pozoruje.

Ukazováček se ke kohoutku blíží,
slina nadšení se v krku třepe,
svou zbraň si pořádně na cíl zamíří.

Prásk.
Dvacet pětka.
Pác.
jenom desítka.
Bum.
K zemi letí další pětadvacítka.
Prásk a řach a ratata,
v PC budu smažit kuřata.

Total skóre jedenáctsetdvacetjedna,
k prvnímu místu některá z nich uletěla!
To neměla dělat, sviňa jedna.
Autor Hydrostar, 22.01.2007
Přečteno 538x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

tak příště v lovu na slepice
Ti přeju štěstí ještě více

22.01.2007 21:31:00 | Miskitka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí