Divadelní kantýna

Divadelní kantýna

Anotace: ......

Groteskní situace
V divadelní kantýně
Dvě dámy s účesem ondulace
Si objednaly po víně,…
Možná to není tak groteskní
A nedaly si víno
Faktem je, že měli z toho švandu
Na hlavě klobouk noblesní
A v kapse ani vyndru….
Co řešil číšník v té chvíli
Kdy domů chtěly jíti ?
On nezdravě zbrunátněl
A ony svlékly hříchy
Konaly dražbu punčochy
A kalhotek k tomu
Vybraly obnos do botek
A mohly jíti domů
Hostinský zavřel kantýnu
A nezmohl se na více
On totiž dostal tu fortunu
v kapse dvě nohavice,…
….a doma ho čeká paní
Autor v.hercik, 06.11.2013
Přečteno 466x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí