Jedna ruka netleská aneb faux pas s lepri-konem

Jedna ruka netleská aneb faux pas s lepri-konem

Anotace: Večerní kratochvíle s morbiditou ze třetího patra

Páteční noc jako každá jiná
Promile značí, že bude psina
Chlastem posílený Herkules
do pochybné čtvrti vlez

S podivnou chutí se seznamovat,
boverák neměl šanci se schovat
Život jim změnilo rukou podání,
opilý s cizí paží pryč uhání

Zprvu trochu zbržděn bázní
se nyní rozkoši oddává s ní
a somrák žebrá u TESCA
Jedna ruka netleská
Autor Serja, 24.11.2013
Přečteno 486x
Tipy 1
Poslední tipující: tato22
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí