Identita

Identita

Anotace: :D

Ani nevíš jak mne mrzí,
žes podlehl plastice.
Odpusť možná, že jsem drzí,
ale všechno má své hranice.

Kde ale vzít nemalé jmění
pro chirurga se sestrou,
jenž šikovným řezem mění
bezpohlavnost nepestrou.

Dám ti proto jednu radu
chceš-li býti hezká.
Ohol nohy, knír a bradu
sbalí tě už dneska.

V registru teď s partnerkou
nenosí se trenýrky.
Radost mají převelkou,
vše pomocí sekyrky.
Autor NeProFile, 29.11.2013
Přečteno 399x
Tipy 1
Poslední tipující: poeta
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí