Vánoce u trpaslíků

Vánoce u trpaslíků

Anotace: Ač jsou Vánoce pryč, tak jednu přidám.

Barvitě teď Prófa líčí,
vílám svátky trpasličí,
Vánoce též rádi slaví,
dostat dárky moc je baví.

Šmudla zvládl úklid celý,
Kejchal, Stydlín vařit chtěli,
napekli též cukroví,
Štístko rybky naloví.

Rejpal umyl podlahu,
Dřímal usnul na prahu,
potom stromek ozdobili,
postili se, jen čaj pili.

Po večeři, čas je dárků,
Prófa nalil do pohárků,
překvapení je tu zase,
nové čapky v plné kráse.

Sněhurka už u nich není,
ta má s princem potěšení,
u stromečku na mou duši,
s děťátkem jim to moc sluší.
Autor Psavec, 27.12.2013
Přečteno 509x
Tipy 2
Poslední tipující: snupicek
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí