OD SLUNOVATU K NOVÉMU ROKU

OD SLUNOVATU K NOVÉMU ROKU

Anotace: Sexem alkoholem prosáklé básně/říkánky

KRUTÝ TREST
Táta s dědou nechtěli vidět pohádky
seděli nepřítomně hleděli jen do dálky
Nezaujala je ani krása krajin s jilmy
za trest museli koukat na porno-filmy

POVZNÁŠEJÍCÍ ALKOHOL
Jaké množství
pijí jak bohatí
tak také prostí
chuť žízeň veliká
nechci být nelida
kdo se asi tak postí
alkoholy jsou jen pastí
kocovina ta se prospí

SILVESTR DOMA
Letos prvně Silvestra
s kocovinou každá jitra
neoslavíme mimo domov
k tomu pár vážných slov

Má žena prababička
stále mrštná rybička
ale jak už to bývá
i jí sil zvolna ubývá

A tak příštího jitra
na Nový rok zítra
už asi tak moc zeslábla
domů by mne nedotáhla

Dávno přešly ty zlaté časy
kdy mne táhla jen za vlasy
Autor RU 82, 30.12.2013
Přečteno 514x
Tipy 4
Poslední tipující: Jana B., aravara, poeta
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hodně štěstí a zdraví do nového roku...

31.12.2013 23:40:28 | Jana B.

Konečně někdo, kdo je ještě starší vykopávka, než já... To si každý rok měníš to číslo? Ty bys měl dostávat tipy už zato, že ještě píšeš! My, bažanti, to máme těžší...

30.12.2013 17:26:52 | aravara

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí