Žvýkačky

Žvýkačky

Anotace: pokaždé když přijede babička...

Bože, už je to tu zase,
babča na návštěvu jede...
No, vždyť už bylo na čas,
vůně se celým domem vede...

Už je cítím přes celý byt,
babička tašku otvírá...
Konečně je zas budu mít,
můj mozek slastí umírá...

Podala mi malý sáček,
mám je téměř na dosah,
je v něm krabička žvýkaček,
do ruk mi vklouzl voňavý obsah... :)

Krabičku jsem rozdělala,
"Fajvky" držím ve své ruce,
kočičí oči jsem udělala
a žvýkačka je už v mé puse...

Miluji tu sladkou chuť,
mých páskových miláčků...
Říkám si tak buď jak buď,
dám si další žvýkačku...
Autor slzička3599, 04.01.2014
Přečteno 573x
Tipy 1
Poslední tipující: poeta
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jasně... :D

04.01.2014 21:18:23 | slzička3599

žweyky sou fajn...

04.01.2014 20:58:20 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí