Beethoven

Beethoven

Anotace: Znáte to... hudebka... a moc prosím o hodnocení!!! Děkuju za kritiku i pochvalu!

Beethoven

Tak, jako každé jiné čtvrtky
Týrá mě učitelka z hudebky:
„Beethoven! Mluv! Co o něm víš?“
A já v duchu odpovídám:
„Beethoven je jméno pro psa,
Ale víc se ode mě nedozvíš!“

Beethoven je z rodu psů novofundlandských,
Síly má víc, než regiment mužských.
Je velký, černý, má bílé čelo
Hedvábná srst kryje jeho tělo.

Říkám data, názvy, skladby-
Vše, na co si vzpomínám.
Nic z těch řečí nevnímám...
To proto, že v duchu sním svůj sen
O psu jménem Beethoven.
Autor Tlapka, 24.01.2007
Přečteno 554x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí