Návraty

Návraty

Anotace: ......

Vracím se domů
A doma NIC
Pusto a bídno
A venku…hic !
Sednu si na terasu
Kde mísí se nic s tím hicem
Náhle je klid
Jen já se zakuckal
Darovaným kuskusem
Otevřu knížku
Kterou tu zapomněla
Včera, zvečera rozečtenou
Moje milá….
Román je o lásce
O něžnostech v žití
Tak to zas zavřu
A pustím v televizi krveprolití…
Při tom dobře usnu
Scifi filmu
Zvláště, když si
navečer přihnu
Ráno, začíná nová láce
Já už se těším
Až se žena
vrátí z práce
Autor v.hercik, 21.03.2014
Přečteno 398x
Tipy 1
Poslední tipující: Zrska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí