Školní pivko

Školní pivko

Anotace: .....

Říkal mi jeden fracek,
že naň vzal táta klacek
Prý pivo za školou srkal
Slza mu skrápla z oka
Do čtvrtka, že má času
koupit tátovi basu
Jinak prý zase dostane
To se snad ale nestane…
Autor v.hercik, 05.05.2014
Přečteno 440x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí