Nuda

Nuda

Anotace: blabla :-)

Jsem spíš jen blázen
Píšu z nudy
A louskám ořechy, žaludy

Jsem spíš jen snílek
Sním jen tak z nudy
Je to krásné
Lepší než válet sudy

Jsem hloupý poutník
Bloudím světem…z nudy
A ptám se lidí
Kudy? Kudy?
Běžte radši do hospody

Jsem mladý princ
A čekám na trůn
Asi se unudím
Určitě zostudím
Tak kolem koukám
Do hlíny pšoukám
Autor fisico, 27.01.2007
Přečteno 546x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí