TEN ŽIVOT SLEPIČÍ

TEN ŽIVOT SLEPIČÍ

Anotace: :-)

Potkal jsem v parku manžela slepice,
odněkud spěchal a lekl se velice,
potom kvokl a spiklenecky na mě kuk,
kdyby něco,před ženou ani muk!

Já jdu zrovna od jedné pávice,
a ta moje je hrozná slepice,
pořád kdáká a je svárlivá,
podezíravá a strašně žárlivá.

Taky asi dostanu na zobák od páva,
kudy chodí tak na mě nadává,
s manželama bývá někdy svízel-
ještě podotkl a v křoví rychle zmizel.
Autor Weylin, 20.06.2014
Přečteno 344x
Tipy 3
Poslední tipující: Julien, Hesiona-Essylt
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pobavila, díky :)

20.06.2014 10:02:50 | Hesiona-Essylt

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí