SARDINKY

SARDINKY

Anotace: :-)

Koupil jsem rybičky v tomatu,
měl na ně velkou chuť,
však byly jenom v komatu,
a náhle jako rtuť.

Jedna jako pružinka,
vyskočila z krabičky,
a skončila chudinka,
v kávě naší babičky.

Druhé rybce potvoře,
rychlé jako blesk,
chtělo se zpět do moře,
zachvátil ji stesk.

V zájmu svojí svobody,
mihla se jak šipka,
zamířila do vody,
k váze kde je kytka.

Naše kočka líně,
skoro pořád chrní,
u babičky v klíně,
spokojeně vrní.

Vrhla se jak střela,
tam kde stojí váza,
lovit rybku chtěla,
a to byla zkáza.

Kočka váza rybička,
všechno v jedné kupě,
před infarktem babička,
jen já civím tupě..
Autor Weylin, 24.06.2014
Přečteno 312x
Tipy 4
Poslední tipující: alasar, Julien
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí