O katovi

O katovi

Anotace: Není kat, jako kat...

Bolí to, to to bolí,
když bije mě drak svou velkou holí.
Chtěl bych mu ukázat, no, já bych mu dal,
svým obrovským mečem bych hlavu mu ťal.
Jenže on mi to ten drak jen tak nedovolí
a mé myšlenky cítím z něj s takovou nevolí...
Proč jen král ten přiblblý příkaz mi dal,
abych jeho dceru, tu nánu, drakovi vzal?
Jó, kdybych byl diplomat a né blbý kat,
chtěl bych to s drakem pak nějak usmlouvat.
Jenže on mě ten drak furt tluče holí,
a má hlava mě trochu už bolí.
Dav lidí už na draka volá:
"Vydávej princeznu a nech si pak vola!"
Katy tu neradi a to ani draci,
k tomu všemu si z nás dělaj legraci.
Jediné, co pro mě teď hraje,
je fakt, že ta nána volná je.
A já jen tak visím si ze zubů,,
nebyl čas registrovat "bububu"...
Autor Dimitrij Francheskoli, 25.06.2014
Přečteno 408x
Tipy 1
Poslední tipující: AndreaM
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí